Crna Gora

Crnogorci šalju novac i nude sedmodnevni boravak djeci iz najteže pogođenih općina u BiH i Srbiji

Lifestyle / Flash | 18. 05. 2014. u 13:35 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu prirodne nepogode koja je ovih dana zahvatila područja Republike Srbije i Bosne i Hercegovine, zaposleni u hotelskoj grupi "Budvanska rivijera" ovim putem izražavaju iskreno žaljenje i upućuju sućut obiteljima nastradalih.

- U ovim teškim trenucima koja su zadesila građane Srbije i Bosne i Hercegovine hotelska grupa želi da svojim doprinosom pomogne najugroženijim obiteljima u područjima zahvačenim poplavama.

Odbor direktora kao i zaposleni hotelske grupe su donijeli odluku da se uputi novčana pomoć u iznosu od 20.000,00 eura Crvenom križu Republike Srbije i Bosne i Hercegovine na ime ugroženih područja - priopćili su iz hotelske grupe "Budvanska rivijera.

Pored novčane pomoći, a nakon normaliziranja situacije na terenu, "za koju se iskreno nadamo da će doći brzo, u saradnji s organima Crvenog križa Srbije i Bosne Hercegovine hotelska grupa 'Budvanska rivijera' će osigurati sedmodnevni boravak djece iz najteže pogođenih općina u Turističkom naselju Slovenska plaža i u hotelu Aleksandar".

- Budvanska rivijera donošenjem ove odluke iskazuje solidarnost sa stanovništvom Srbije i Bosne i Hercegovine, a posebno s najmlađom populacijom, čime bi se bar djelimično ublažile posljedice ove elemenatrne nepogode.

Hotelska grupa "Budvanska rivijera" poziva i sve ostale kompanije da podrže našu akciju i ukljuće se u doniranju pomoći najugroženiijem stanovnistvu nastradalih od poplava - navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close