Rashlađivanje

Čapljinci uživaju na riječnim kupalištima u blizini grada

Lifestyle / Flash | 08. 07. 2015. u 16:54 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Temperatura zraka danas je u Čapljini dosezala nevjerojatnih 40 Celzijevih stupnjeva.

Čapljinke i Čapljinci potražili su zbog toga spas na mnogobrojnim kupalištima na čapljinskim rijekama, a najpopularnije je kupalište ''Jaz'' u Strugama, udaljeno svega tri kilometra od središta grada.

Rijetki su oni koji su otišli na more, ponajprije zbog ogromnih gužvi na graničnom prijelazu Doljani, pa se stoga na kupalištima okupi više stotina kupača.

Čapljinci su tako hvatali su priliku da se rashlade na nekom od gradskih kupališta, a ekipa Bljeska boravila je danas na poznatom gradskom kupalištu Jaz.

''Voda je idealna za kupanje, ovdje sam sa svojom kćerkom skoro svaki dan, uživamo u ljetnim radostima'', istaknula je za Bljesak.info Ana iz Čapljine.

Kupači tvrde da je voda idealna za kupanje, pa se tako najmlađi zabavljaju na dijelu plaže gdje je voda plića, oni nešto stariji preferiraju brzake, tu su i hrabri skakači koji skaču sa željezne konstrukcije mosta s visine od čak 20 metara.

Nemal je broj i onih koji dan iskoriste za ispijanje kave i uživanje u delicijama koje nude obližnji kafići i restorani.

Ugostitelji ističu za Bljesak.info kako je najveća gužva bila u nedjelju, kada je na ovom gradskom kupalištu bilo više od 500 posjetitelja.

Kopirati
Drag cursor here to close