Pogledajte trailer

Povratak Scully i Muldera u velikom stilu

Lifestyle / Flash | 08. 07. 2015. u 16:08 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Specijalni agenti Dana Scully i Fox Mulder nakon 13-godišnje odsutnosti s TV ekrana vraćaju se u velikom stilu na sveopće oduševljenje mnogobrojnih fanovima diljem svijeta.

Tako ćemo 2016. godinu započeti u društvu dobro poznatih FBI agenata i 10. sezonom iščekivane serije "Dosjei X", prenosi Buro247.hr.

Svoju premijeru ova je serija doživjela 1993. godine i ubrzo zadobila kultni status, dok su glavni likovi specijalni agenti FBI-ja, Mulder i Scully, postali prave ikone pop kulture. A to je bilo vrijeme u kojem društvene mreže nisu postojale, barem ne u obliku u kojem ih danas poznajemo, pa njihov status samo svjedoči o velikoj popularnosti TV serije.

TV kanal Fox odlučio nas je podsjetiti na događaje i misterije koji su činili svakodnevicu ovih dvaju FBI agenata i emitirati svih devet sezona serije snimljenih u periodu između 1993. i 2002. godine.

Ovaj maraton trajat će 201 dan, a započeo je jučer na spomenutom TV kanalu. Mi vam u nastavku donosimo trailer za maraton u kojem se pojavljuje i nekoliko dosad neviđenih kadrova novih epizoda.

Pa ako ste bili u potrazi za serijom ovog ljeta, možda nije loša ideja prisjetiti se kako je i zašto ova serija zadobila kultni status...

Kopirati
Drag cursor here to close