Od 03.12. do 06.01.

Bogat adventski program u Makarskoj, otvara ga Dalmatino

Najveći mali Advent počinje već 6. prosinca, na blagdan Sv. Nikole koji će tradicionalno donijeti poklone za djecu, a program se nastavlja na klizalištu, uz predstave, kreativne radionice i čarobne čitaonice.
Lifestyle / Flash | 28. 11. 2023. u 10:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glavni centar Adventa, uz Trg fra Andrije Kačića Miošića postaje i Trg Tina Ujevića na koji se ove godine vraća klizalište i sadržaji za najmlađe.

Adventski program u Makarskoj otvara grupa Dalmatino, 3. prosinca na centralnom gradskom trgu.

Advent za najmlađe

Uz bogatu gastronomsku ponudu adventskih kućica, kušanje lokalnih specijaliteta te koncerte poznatih glazbenika, novost je zasigurno jedan od najbogatijih programa za najmlađe koji se s razlogom najavljuje kao Najveći Mali Advent u Dalmaciji, piše Makarska Danas.

Najveći mali Advent počinje već 6. prosinca, na blagdan Sv. Nikole koji će tradicionalno donijeti poklone za djecu, a program se nastavlja na klizalištu, uz predstave, kreativne radionice i čarobne čitaonice. Na Trg Tina Ujevića stižu i Orašar, Domenica, Luka Vidović te Klaun Šarenko, a ni ove godine neće izostati dječji doček Nove godine 31. prosinca.

Bogat program

Advent Makarska i ove godine okuplja poznata glazbena imena. Nakon legendarnog Dalmatina u grad pod Biokovom stižu i Matija Cvek, Crvena jabuka, klapa Iskon, Grše, The Frajle.

Makarani i njihovi gosti u Novu 2024. će ući uz bezvremenskog Nenu Belana i Fiumense.

Ovom ovogodišnjem programu dat će i jake lokalne snage bendovi, DJ-i i  Big Band Makarska. Ljubitelji stvaranja dragocjenih trenutaka za pamćenje moći će to učiniti na više lokacija, a najbolja fotografija bit će nagrađena.

Cijeli bogati program Adventa u Makarskoj možete vidjeti na stranicama Turističke zajednice grada Makarske.

Kopirati
Drag cursor here to close