Problem je cijena

Beyoncé izdala novi parfem, fanovi nezadovoljni

Trenutačno ne postoji opcija kupnje ovog Beyoncéinog najnovijeg mirisa, iako se obožavatelji mogu prijaviti za primanje obavijesti e-poštom kada bude dostupan - čini se da će se miris prvo moći prednaručiti.
Lifestyle / Flash | 20. 07. 2023. u 14:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pop Base, glavni Twitterov glasnik kada je riječ o vijestima iz pop kulture, otkrio je skrivenu stranicu na Beyoncéinoj internetskoj stranici za ono što se čini kao novi parfem koji je "izradila i dizajnirala" sama Queen B, a nosi naziv act i.

Trenutačno ne postoji opcija kupnje ovog Beyoncéinog najnovijeg mirisa, iako se obožavatelji mogu prijaviti za primanje obavijesti e-poštom kada bude dostupan - čini se da će se miris prvo moći prednaručiti.

Nažalost Beyonceini fanovi iz Europe mogli bi ostati razočarani jer je ovaj parfem ekskluzivno izdanje za SAD i Kanadu (osim ako ne žele koristiti usluge forwarding kompanija za slanje paketa u Hrvatsku), piše Index.

Mnogi su nezadovoljni cijenom

Parfem se može pohvaliti gornjim notama klementine i zlatnog meda, srčanim notama ruže i jasmina te baznim notama jantara i namibijskog Myrrha. Miris je kreiran u Francuskoj, a na stranici piše da se uz kupnju dobije i poseban poklon.

Miris nije jeftin i, kao i većina stvari koje potpisuje Beyoncé, vjerojatno će se brzo rasprodati. Cijena bočice od 50 ml je 160 dolara (142.68 eura / 1075.03 kn) i možete ga vidjeti ovdje, a ljudi na Twitteru su izrazili svoje nezadovoljstvo istom.

"Da, nećemo dati 160 dolara milijarderu", "Precijenjen", "Previše za samo 50 ml", "Nemam novaca za parfem od 160 dolara", "Znam da će mirisati skupo i elegantno", "Pogodite tko neće kupiti", "Milijarder traži toliko novaca", "Nije nas briga, želimo Taylor Swift parfem", "Vi u komentarima mora da ste švorc i bez posla ako mislite da je 160 dolara previše", "Nemam novaca, tako da hvala", "Kupit ću", samo su neki od komentara na Twitteru.

Ovo joj nije prvi parfem

Ovaj parfem nije Beyoncéin prvi olfaktivni projekt, iako je prvi nakon nekog vremena. Zvijezda iza sebe ima više od nekoliko parfema. Beyoncéini parfemski projekti datiraju iz 2009. godine, kada je izdala svoj prvi miris Heat, u produkciji Cotyja.

Ostali mirisi u njezinom životopisu uključuju Pulse, koji je formulirao parfumer Bruno Jovanović i Rise. Oba mirisa prodavana su za manje od 100 dolara (89.18 eura / 671.93 kn), ali svi Beyoncéini mirisi bili su pakirani u prozirne, okomite bočice.

 
Kopirati
Drag cursor here to close