Nek' je sretno

Bakir postao djed!?

Lifestyle / Flash | 06. 01. 2017. u 11:50 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva BiH iz reda Bošnjaka i lider SDA Bakir Izetbegović postao je djed, objavio je crnogorski portal Princip.me navodeći kako je Bakirova i Sebijina jedinica Jasmina u Nizozemskoj, gdje živi s izabranikom Gligorom Popovićem, rodila kći.

Naime, vijest je crnogorskom portalu javila babica iz nizozemskog porodilišta, koja je izbjegla za vrijeme rata u bivšoj Jugoslaviji pošla u svijet trbuhom za kruhom.

''Premda se u Sarajevu dobro znalo s kim je u vezi kćerka Alijinog jedinca, ime i prezime budućeg zeta poprilično se krilo u javnosti, te je kako saznajemo Popović nedavno sebi dodao ime Zakarija, kako ne bi pukla priča da je kćerka prvog u Bošnjaka otišla za Vlaha'', tvrdi crnogorski portal navodeći kako ''za sad rođenje praunuke Alije Izetbegovića, koja će po svemu sudeći nositi prezime Popović, nije vijest u federalnim medijima niti još ima čestitki djedu Bakiru i nani Seki''.

Inače, Jasmina je završila Likovnu akademiju u Sarajevu, Odsjek za grafički dizajn, nakon čega je školovanje nastavila u Nizozemskoj, završivši postdiplomski u Amsterdamu. Danas je vlasnica i direktorica marketinške agencije Fabcat.

Zanimljivo, portal izvještava kako, za razliku od Izetbegovića, rođenje unuka nije skrivao predsjednik RS-a Milorad Dodik te da je ''častio gdje je stigao, radovao se ispred bolnice, nakon toga slavio kući...''

Kopirati
Drag cursor here to close