Bizarna smrt

30-godišnjaka ubila vlastita erekcija

Lifestyle / Flash | 06. 01. 2017. u 11:45 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oženjen Nigerijac i otac troje djece umro je nakon uzimanja lijekova za potenciju, tamošnjeg oblika Viagre pod nazivom "Manpower". Službeno izvješće obdukcije navodi kako je muškarac s imenom Samson umro uslijed "stresa izazvanog stalne erekcije".

Navodno je Samson uzeo pilule kako bi zadivio svoju mlađu djevojku svojim ljubavničkim vještinama i seksualnom izdržljivosti. Lijekove za potenciju je kupio u ljekarni, gdje ih je moguće nabaviti bez recepta, prenosi Express.hr.

Izvor je portalu Punch rekao kako "Nakon što su se dugo seksali, on nikako nije mogao ejakulirati. Samson je prvi put uzeo taj lijek, a ranije se u kafiću prijatelju hvalio svojim planovima, govoreći kako je tri mjeseca zavodio djevojku, da imaju odličan seksualan život te da će joj sada pokazati kakva životinja može biti u krevetu.

Osim toga, Samson je uz tablete kombinirao i alkohol, što je vjerojatno bilo pogubno u njegovom slučaju te je umro od srčanog udara uslijed povišenja krvnog tlaka.

Partnerica je navodno pobjegla iz sobe, a policija je pozvala hitnu pomoć koja nije mogla učiniti ništa nego prebaciti njegovo tijelo s vidljivom erekcijom u mrtvačnicu Centralne bolnice Warri. Nepoznato je koliku je točno količinu lijekova za potenciju muškarac umro.

Kopirati
Drag cursor here to close