Živi na Cipru

Arkanov sin tvrdi: Moj otac je živ

Lifestyle / Flash | 12. 08. 2016. u 16:42 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mihailo Ražnatović, najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana tvrdi da je njegov otac živ i da je promijenio osobni opis, piše Kurir.

''Arkan je živ! Promijenio je osobni opis, živi na Cipru, a Ceca Ražnatović se prema njemu ponaša kao prema robu'', ovo tvrdi Arkanov najstariji sin Mihajlo Ražnatović, koji se tako pridružio bratu Vojinu u hajci na maćehu.

''Dok zaluđene devojke jašu svoje momke u Guči, Ceca upregla Arkana da joj vucara torbe i kofere'', napisao je Mihajlo na Facebooku ispod fotografije snimljene na aerodromu na kojoj je Ceca i jedan puniji gospodin koji joj nosi stvari.

Mihajlo Ražnatović za Kurir tvrdi da sumnja da je upravo taj čovjek njegov otac Željko. Prema njegovim riječima, Arkan je potpuno promijenio osobni opis, udebljao se i drži se po strani. Živi na

Cipru u Cecinoj vili. A Ceca je, s druge strane, promijenila ponašanje prema Arkanu.

''Ceca izdržava Arkana i tretira ga kao psa. Hoću da Srbija zna istinu! Imam svoje ljude u Aja Napi koji mi sve prenose, a onda sam se i ja svojim očima uvjerio da je on živ. Znam da ga Ceca gostima koji s njom dođu na Cipar predstavlja kao svog ujaka. Moji prijatelji ga često viđaju u dvorištu vile. Ona Željka drži u šaci i ucijenjuje ga. On više nema onu moć, a ona to koristi. Kao najstariji sin pozivam svog oca da se vrati u Srbiju, jer mu je bolje da robija u zatvoru nego da bude Cecin rob'', kaže Mihajlo Ražnatović za Kurir.

Kopirati
Drag cursor here to close