Naše gore list

Anisa Obad iz Mostara finalistkinja izbora Miss BiH za Miss svijeta

21 finalistica izbora trenutno borave na pripremama u hotelu Bonaca Makarska.
Lifestyle / Flash | 16. 06. 2023. u 07:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako se natjecanje za Miss BiH polako približava, kompletna ekipa Abc Team Production iz organizacije s 21 finalisticom izbora trenutno borave na pripremama u hotelu Bonaca Makarska, gdje su sigurno i udobno doputovale prijevozničkom kompanijom Semberija transport Bijeljina.

Među finalisticama je i Anisa Obad koja se sa ostalim djevojkama natječe za titulu najljepše djevojke BiH.  Ima 22 godine I rođena je u Njemačkoj. Trenutno živi u Mostaru gdje je završila školu. Studentica je treće godine Ekonomskog fakulteta, smjer menadžment. Slobodno vrijeme voli provoditi sa svojom obitelji i prijateljima. Smatra da je veoma osjećajna, druželjubiva i kreativna osoba. Zajedno s ostalim djevojkama radi vrijedno na pripremama u hotelu Bonaca.

Foto:PR / Natjecanje za Miss BiH se polako približava

Hotel Bonaca se nalazi u prekrasnom morskom ambijentu, u sjeni borova, udaljen od plaže samo 70 m, i u neposrednoj blizini centra grada. Dan počinje s ranim treninzima, nakon čega rade snimanja za produkciju jednog od najgledanijih projekata u našoj zemlji “Miss BiH za Miss Svijeta”. Pod rukovodstvom kreativnog direktora Ines Jovanović, snimanja fotografija I video prezentacija se odvijaju na nekoliko predivnih lokacija na plažama u blizini hotela Bonaca Makarska.

"Ekipa našeg producentskog tima vrijedno rade svaki dan. Djevojke su se dobro pokazale i tijekom snimanja video prezentacija I modnih editorijala Jasmina Jatića. Osim na plažama, fotograf Ensad Adilović Kinez bilježi I druge sadržaje programa a to su brojne vodene I sportske aktivnosti, vožnja kvadova, te obilazak Vidikovca Nebeska šetnica - Skywalk Biokovo, u organizaciji hotela Bonaca I Makarska Unimog Experience'', tvrdi Stela Zubak J.

Foto:PR / Nakon Makarske, pripreme se nastavljaju u predivnom ambijentu Hotela Osmine Slano

Nakon Makarske, pripreme se nastavljaju u predivnom ambijentu Hotela Osmine Slano kod Dubrovnika.

Povratak u BiH je planiran 25.06.2023 godine, kada će se održati veliko državno finale izbora Miss BiH za Miss Svijeta, uz direktan prijenos Federalne televizije s početkom u 21:00h.

Kopirati
Drag cursor here to close