Stand up festival

Andrija i Marko Kršenjem nasmijali publiku u Banskom dvoru

Druge večeri 2. Banjaluka Stand up festivala sinoć su se u Vijećnici Banskog dvora publici predstavili Andrija Dabanović (Podgorica) i Marko Puljiz (Sarajevo) sa predstavom "Kršenje".
Lifestyle / Flash | 12. 12. 2019. u 12:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Druge večeri 2. Banjaluka Stand up festivala sinoć su se u Vijećnici Banskog dvora publici predstavili Andrija Dabanović (Podgorica) i Marko Puljiz (Sarajevo) sa predstavom "Kršenje".

I Andrija i Marko zadovoljni su reakcijama banjalučke publike.

''S obzirom da mi je ovo prvi put da nastupam pred banjalučkom publikom, reakcijama sam i više nego zadovoljan. Publika je prihvatila naš način humora na najbolji mogući način. Teme o kojima sam pričao su univerzalnog karaktera, a tiču se pretežno međuljudskih odnosa, obitelji, kompleksa, karakternih defekata i određenih životnih stavova. Samim tim publici nije bilo teško poistovjetiti se materijalom koji sam izvodio. Aplauz koji smo dobili na kraju nastupa je prava referenca kako je ljudima zapravo bilo'', kazao je Andrija Dabanović.

Zadovoljan je, kako kaže, i organizacijom festivala.

''Za sve tri noći festivala karte su bile rasprodane. Ekipa iz Banskog dvora se potrudila da se osjećamo ugodno ovih dana'', dodao je Dabanović.

Za Marka Puljiza, kao i za Andriju poseban je užitak raditi ono što vole u svojoj zemlji pred svojim ljudima.

''Opet poseban je užitak gledati kako se u drugoj sredini ''tvoj materijal'' doživljava kroz mentalitet publike u Banjaluci. Publika je bila sjajna i raznovrsna, za svaki aplauz se trebalo potruditi ali onda kad se dobije znaš da je bio zaslužen'', ističe Puljiz.

Stand up komičarima, dodaje Puljiz, socijalne mreže, možda najviše Instagram su jako važne za promociju.

''Organizacija Festivala bila je odlična. Drago mi je da su sve medijske platforme, a posebno Instagram redovno ažurirane. Zahvaljujući ovako dobro uigranom i pripremljenom timu nama komičarima je na kraju jedina briga ostala da publiku što više nasmijemo'', naglasio je Puljiz.

Večeras 12. prosinca 2019. godine (četvrtak) 2. Banjaluka Stand up festival bit će zatvoren solo predstavom ''Severno ledeni humor'' stand up komičara iz Subotice Srđana Olmana.

Kopirati
Drag cursor here to close