Pred tisućama fanova iz Slavonije

VIDEO | Aleksandra Prijović i treću večer zaredom napravila spektakl u Osijeku

Lifestyle / Flash | 16. 02. 2024. u 09:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aleksandra Prijović treću je večer zaredom napunila dvoranu Gradski vrt u Osijeku.

Pjevačica je počela nizati svoje hitove pred tisućama fanova iz Slavonije, a pravo ludilo je nastalo nakon što je na scenu izašla njezina prva gošća, srpska folk zvijezda Rada Manojlović.

Ekipa koja je bila na koncertu rekla je da je u dvorani zavladala prava euforija.

Aleksandra je otkrila da je nju Rada Manojlović kao 13-godišnju djevojčicu jednom izvela na scenu te da joj to nikada neće zaboraviti. Rada je otpjevala svoje hitove Mešaj mala i Marakana te najavila novi album. Publika u Osijeku je poludjela.

U dvorani je nastalo i ludilo kada je Aleksandra Prijović na pozornicu pozvala svoju majku Borku Mihajlović, pjevačicu sevdaha. Zajedno su otpjevale hit Ti mene ne voliš.

Aleksandra je, kaže, dugo razmišljala u kojem gradu bi njezina majka trebala biti gošća, a odluka je pala na Osijek.

"Ona je u ovom gradu godinama pjevala kada sam ja bila mala. Jako sam sretna i ponosna što zajedno danas stojimo ovdje na pozornici", rekla je Aleksandra. Zatim je Borka izvela pjesmu Zmaj Indire Radić i oduševila publiku.

 


"Nije me nagovarala. Samo mi je, dok je bila u Americi, pisala: 'Pripremi par pjesama koje ćeš otpjevati.' Razmišljam - hoću, neću... Ali što ne bih? Što ne bih bila podrška svojoj kćeri?" rekla je Borka, koja ima barem 30 godina staža u ovom poslu. Kaže da je poziv da bude gošća očekivala, ali nije se željela nametati.

Tremu pred nastup s Aleksandrom nije imala. "Osjećala sam se pozitivno i sretno. Znaš ono kad mu dođu 'je li imaš tremu'. Pa kako da imam tremu, ja 30 godina radim ovaj posao. Nema treme, naravno", kazala je Borka, koja bi uskoro trebala objaviti vlastite pjesme. Na pitanje hoće li biti još zajedničkih nastupa s Aleksandrom kazala je: "Nikad se ne zna."

"Kad sam je rodila i prvi put uzela u naručje, rekla sam: 'Rodila sam moju zvijezdu.' To sam već nekoliko puta izjavila i vidim svakakvih komentara, ali ne obazirem se na to jer sam ja iz srca rekla kako sam se osjećala.

Nisam vidovita Borka, da ne mislite, ali znala sam da će do ovoga doći, pogotovo kad je napunila 5, 6 godina, kad je počela pjevušiti i pokazivati talent. Majka mi je pjevala, ja pjevam, bilo bi čudno da Aleksandra ne", rekla je za kraj.

Kao i večer prije, kada je gost Aleksandre Prijović bio Voyage, publika je oduševljena. Prijović će u Osijeku nastupati ukupno pet dana, a svi koncerti su rasprodani.

Kako je otkrila na prvom koncertu, s Aleksandrom je u Osijek došla cijela njezina obitelj te ljudi iz Hrvatske s kojima je odrastala.

"Nisam mogla zamisliti da ću u ovom gradu imati pet koncerata. Često sam tu provodila vrijeme i sada, kada stojim ovdje ispred vas, želim vam se zahvaliti i želim da uživate večeras kao što uživam i ja. Maštala sam i samo treba vjerovati u svoje snove", rekla je Aleksandra sinoć te otkrila da je prespavala u svojoj rodnoj kući u Belom Manastiru.

Aleksandra još ima dva koncerta u Osijeku - 17. i 18. veljače.

Kopirati
Drag cursor here to close