Za ovo doba godine

Od ponedjeljka temperature više od uobičajnih

Nestabilno vrijeme s padalinama koje bi na jugu mogle biti intenzivnije zadržat će se u dane vikenda (24. i 25. veljače) kao i početkom idući tjedan
Lifestyle / Flash | 15. 02. 2024. u 16:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pretežno sunčano vrijeme prevladavat će u petak u Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH, javlja Anadolu.

Za dane vikenda uz povećanje naoblake moguća je i slaba kiša u središnjim područjima i na istoku Bosne i Hercegovine. Od ponedjeljka izgledno je stabilno razdoblje sa nešto višim temperaturama zraka od uobičajenih za ovo doba godine.

"Jutarnji mrazevi očekuju se na višim nadmorskim visinama. U kotlinama i duž riječnih tokova moguća je magla", navedeno je iz FHMZ BiH.

Minimalne temperature zraka varirat će između nula i šest stupnjeva u Bosni, na jugu Hercegovine do osam. Najviše dnevne temperature u Bosni između deset i 16 stepeni, na jugu zemlje do 18.

Jedna fronta prema raspoloživim sinoptičkim materijalima mogla bi zahvatiti Bosnu i Hercegovinu od petka, 23. veljače.

Nestabilno vrijeme s padalinama koje bi na jugu mogle biti intenzivnije zadržat će se u dane vikenda (24. i 25. veljače) kao i početkom idućeg tjedna.

Kopirati
Drag cursor here to close