Priznala obožavateljima

Adele otkrila da joj nedostaje piti alkohol

Adele (35) je publici na svom nastupu u Las Vegasu priznala da je prestala piti alkohol prije otprilike tri i pol mjeseca rekavši da to nije nimalo zabavno.
Lifestyle / Flash | 19. 10. 2023. u 11:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleska pjevačica Adele rekla je obožavateljima da je prestala piti alkohol nakon što je priznala da je bila na rubu alkoholizma u svojim dvadesetim godinama, pišu britanski mediji.

Adele (35) je publici na svom nastupu u Las Vegasu priznala da je prestala piti alkohol prije otprilike tri i pol mjeseca rekavši da to nije nimalo zabavno, prenio je britanski portal Metro. Međutim, kazala je da joj alkohol jako nedostaje, prenosi HRT.

"Bila sam doslovno na rubu alkoholizma veći dio svojih dvadesetih, ali mi jako nedostaje. Uživaj u svom viskiju. Jako sam ljubomorna", poručila je obožavatelju tijekom nastupa. Dodala je da se, uz alkohol, odrekla i kofeina.

Adele je u ožujku otkrila da je jednom prije ručka popila četiri boce vina za vrijeme pandemije. Pjevačica je zadnje dvije godine u vezi s Richom Paulom (41), sportskim agentom za kojeg se zaručila.

Kopirati
Drag cursor here to close