Raznolik program

Bogat sadržaj ovogodišnje Una regate

Uzbudljiva plovidba čamcima kreće 25. srpnja u 9 sati.
Lifestyle / Flash | 29. 06. 2019. u 00:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Internacionalna turistička Una regata ove se godine, u organizaciji NP Una, održava od 24. do 27. srpnja. Sudionicima koji dolaze iz više krajeva svijeta ponudit će pregršt zanimljivih sadržaja. Na prvom mjestu naravno misli se na rafting, zatim razna natjecanja, programe i druženja u kampovima, ali i koncerte. U Bihaću će 26. srpnja nastupiti Halid Bešlić i Alen Islamović, dok će na završnici 27. Una regate u Bosanskoj Krupi brojne sudionike i goste zabavljati 'Zabranjeno pušenje'.

Kao i do sada, Una regata će biti podijeljena u tri etape, od Martin Broda do Štrbačkog buka, zatim od Štrbačkog buka do Bihaća te od Bihaća do Bosanske Krupe. Sve aktivnosti počinju okupljanjem sudionika u kampu Martin Brod 24. srpnja kada je u večernjim satima i svečano otvaranje uz glazbeno - zabavni program.

Uzbudljiva plovidba čamcima kreće 25. srpnja u 9 sati. Odredište prve etape je kamp Štrbačkog buka gdje je također predviđen zabavni program (animacije, tradicionalne i nagradne igre). Sutradan se kreće u Bihać gdje su predviđeni skokovi sa Gradskog mosta, skokovi sa zračnog jastuka (blobbing natjecanje) i vrhunac dana – koncert na Gradskoj otoci prepoznatljivih glazbenih imena Halida Bešlića i Alena Islamovića.

Posljednji dan Una regate, 27. srpanj, rezerviran je za etapu koja od Bihaća, preko Kostela i Plandišta, kroz jedinstveni Grmuški kanjon vodi u Bosansku Krupu i njene Malde ade/Zelene otoke. U Bosanskoj Krupi će na završnici regate biti podijeljene zahvalnice i priznanja, a potom na Trgu Alije Izetbegovića, pod pokroviteljstvom Općine Bosanska Krupa, upriličen koncert grupe 'Zabranjeno pušenje'. Ulaz na koncert će biti besplatan.

Kotizacija za učešće na regati iznosi 50 KM, s tim da sudionici koji nemaju namjeru ploviti cijelu Una regatu imaju mogućnost odabira plovidbe po etapama i plaćanje manjeg iznosa. Iz sredstava kotizacije se osigurava prostor za kampiranje, ulaz u posjetiteljske zone NP Una, osiguranje i angažman službi za sigurnost, hrana, te ulaznica na koncert u Bihaću (za sudionike svih etapa), navedeno je iz Ureda za informiranje općine Bosanska Krupa. Sve detaljnije informacije oko regate možete pronaći OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close