1. srpnja

18. Pustolovna utrka Čapljina 2023.: Hercegovački triatlon koji ne smijete propustiti

Svrha natjecanja je povezivanje prirodnih ljepota i kulturno-povijesnih znamenitosti, koji su u funkciji prezentacije potencijala Čapljine.
Lifestyle / Flash | 22. 06. 2023. u 14:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / 18. Pustolovna utrka Čapljina 2023.

U organizaciji TO ČapljinKa-Čapljina 1. srpnja (subota) održati će se tradicionalna manifestacija ''18. Pustolovna utrka Čapljina 2023''.

Hercegovački triatlon će se sastojati od vožnje kanuima u dužini od cca 7,1 km (kupalište ''Matica'' na rijeci Trebižat – Struge, kupalište ''Jaz''), trčanja u dužini od cca 1,1 km (Struge, kupalište ''Jaz'' – Mogorjelo ''Villa Rustica'') i vožnje biciklima kroz grad prema Počitelju cca 6,8 km (Mogorjelo ''Villa Rustica'' – Počitelj, Restoran ''Staklo'').

U utrci se natjecatelji natječu u paru. Kotizacija za sudjelovanje je 20,00 KM po osobi, a nagradni fond u iznosu od 1.200KM se dijeli na tri prvoplasirane ekipe.

Natjecatelji će se okupiti ispred Ville Rustice u Mogorjelu, gdje će pripremiti svoju opremu i bicikla. Utrka počinje u 18:00h, a očekivani završetak je oko 19:30h.

Svrha ovoga natjecanja je povezivanje prirodnih ljepota i kulturno-povijesnih znamenitosti, koji su u funkciji prezentacije potencijala Čapljine.

Ciljevi manifestacije su promiviranje i oživljavanje prirodnih, turističkih ljepota našega kraja i sportskog natjecateljskog duha, poticanje aktivnosti na otvorenom kao sredstva za poticanje održivog razvoja, promicanje zdravlja i tolerancije, međusobnog razumijevanja i poštivanja.

Natjecatelji se mogu prijaviti na LINKU.

Natjecatelji se mogu prijaviti najkasnije do 29.6.2023.godine

Sve informacije zainteresirani mogu dobiti u uredu Turističke organizacije ''Čapljinka''.

Kopirati
Drag cursor here to close