Izvještajno-izborna skupština HO ''Merhamet''

Kenan Vrbanjac ponovo izabran za predsjednika ''Merhameta''

U naredne četiri godine predsjednik Skupštine HO ''Merhamet'' MDD bit će Nedim Smajlović, a potpredsjednik Jasmin Spahić.
Kultura / Vjera | 18. 11. 2022. u 12:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Sarajevu je danas održana Izvještajno-izborna skupština HO ''Merhamet'' MDD, na kojoj je dosadašnjem predsjedniku Kenanu Vrbanjcu povjeren još jedan mandat, tako da će i u naredne četiri godine biti na čelu ove humanitarne organizacije.

Za njegovog zamjenika ponovo je izabran Kenan Trebinjac. U naredne četiri godine predsjednik Skupštine HO ''Merhamet'' MDD bit će Nedim Smajlović, a potpredsjednik Jasmin Spahić.

Na današnjoj sjednici su izabrani i članovi Upravnog odbora, i to: prof. dr. Šahzija Dreca, Nađa Hadžiemrić, Jusuf Zahiragić, Edin Selimović, Anel Delić, Safet Oručević, Džemail Ibranović, dosadašnji članovi, a za nove članove Upravnog odbora izabrani su Edin Fazlić i Semir Muratović.

Na čelu Nadzornog odbora i u naredne četiri godine bit će dosadašnji predsjednik Dženan Aganović, a povjerenje je ponovo ukazano i Mirsadu Hasaniću, dok će novi član Nadzornog odbora biti Sulejman Abazović.

Kopirati
Drag cursor here to close