Virtualna galerija

Virtualna izložba “Ima li života prije PR-a?”

Kultura / Umjetnost | 19. 08. 2013. u 10:52 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon samostalnih internacionalnih izložbi, „Simboli naslikani pijeskom“ akademske slikarice Alme Telibečirević svi su pozvani prvu Virtualnu izložbu retrospektive umjetničkih radova navedene umjetnice “Ima li života prije PR-a?”dana 22.08.2013 putem socijalne mreže FB na linku: https://www.facebook.com/groups/1407965972755718/ .

Alma Telibečirević javnosti je više poznata po svojim angažmanima u domenu marketinga i umjetničkog menadžmenta, ovom prilikom predstavlja kratak osvrt na umjetnička djela koja su nastala kako tijekom studaca jednako i ona suvremena.

Zašto virtualna izložba?

Tijekom proteklih godinu dana Alma je provela u SAD-u na usavršavanju iz novih medija kao stipendista prestižnog programa Hubert H. Humphrey, gdje je završila specijalizaciju iz domena novih medija. Samim tim virtualna galerija i socijalne mreže su se otvorile kao savršena prilika za kombiniranje umjetničkih djela i suvremenih medija.

Izložba je globalnog karaktera i svih ljubitelji umjetnosti širom svijeta su pozvani da istu pregledaju. Pored facebook izložba će biti najavljena i putem Twittera, Pinteresta, Instagrama, Linkedina, Google +.

Plakat, fotografije, obradu izložbe je osmislila i pripremila akademska dizajnerica Belma Arnautović, koja je već imala priliku profesionalno suradjivati sa Almom kreirajući idejna rješenja za oficijelne plakate samostalnih izložbi “Simboli naslikani pijeskom” u Beču (Austrija) i Phoenix-u (SAD).

Kopirati
Drag cursor here to close