Najavljujemo

Sadko Hadžihasanović izlaže u Franjevačkoj galeriji u Širokom Brijegu

Franjevački muzej i galerija Široki Brijeg najavila je svečano otvaranje izložbe "Osvrt'' Sadka Hadžihasanovića
Kultura / Umjetnost | 27. 03. 2024. u 13:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Franjevački muzej i galerija Široki Brijeg, u suradnji s Umjetničkom galerijom BIH, sa zadovoljstvom najavljuje svečano otvaranje izložbe "Osvrt'' Sadka Hadžihasanovića" koja će se održati u petak, 4. travnja 2024. godine, s početkom u 19 sati.

Posjetitelji će imati priliku uživati u umjetničkom opusu Sadka Hadžihasanovića, čija bogata karijera obuhvaća više od četiri desetljeća. Izložba će biti prilika za upoznavanje s njegovim prepoznatljivim radovima koji su bliski bez obzira na tematiku, vrijeme ili medij.

Hadžihasanović je umjetnik s bogatim iskustvom, a njegova djela su izložena diljem svijeta, uključujući prestižne institucije poput Tate Liverpool Gallery u Engleskoj te Venecijanskog bijenala - Benetton Collection u Italiji.

Franjevačka galerija s ponosom će predstaviti izbor iz zbirke Sadka Hadžihasanovića, čime će posjetiteljima pružiti uvid u sve aspekte njegovog stvaralaštva, od ranih radova do najnovijih ostvarenja.

Ova izložba obećava biti nezaobilazan događaj za ljubitelje umjetnosti u Širokom Brijegu i šire, te poziva sve zainteresirane da se pridruže svečanom otvorenju i uživaju u bogatstvu umjetnosti Sadka Hadžihasanovića.

Za dodatne informacije i rezervaciju mjesta, posjetitelji se mogu obratiti Franjevačkoj galeriji u Širokom Brijegu.

Kada: Petak, 4. travnja 2024. u 19:00 sati
Gdje: Franjevačka galerija, Široki Brijeg
Trajanje izložbe: Od 4. travnja do 17. svibnja 2024.

Kopirati
Drag cursor here to close