Promocija kulture

Otvaranje multimedijalne izložbe i koncert tradicionalne glazbe u Mostaru

Udruženje je u sklopu projekta “Music Meeting Point” priredilo multimedijalnu izložbu na temu Tradicionalna muzika BiH.
Kultura / Umjetnost | 11. 10. 2023. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Koncert u parku, ilustracija

Udruženje umjetnika „ZANART“ od 2017. godine projektira i realizira projekte s ciljem promocije umjetnosti, kulture i starih zanata. Primarni cilj svih naših projekata jeste promicanje kulture i kulturne baštine kako materijalne tako i nematerijalne.

Udruženje je u sklopu projekta “Music Meeting Point” priredilo multimedijalnu izložbu na temu Tradicionalna muzika BiH.

Glavni cilj ovog projekta jeste očuvanje i promoviranje tradicionalne glazbe svih naroda s naglaskom na pozitivne vrijednosti i pristup „Jedinstvo u različitosti“ odnosno „Zajedničkoj kulturi“ kroz stalnu postavku koja će i nakon završetka projekta biti dostupna svim građanima Mostara i šire.

Izložba će biti otvorena 13.10.2023.godine u 18:30 h, u prostoru Udruženja u ulici Maršala Tita 132, magazi Mujage Komadine.

U sklopu svečanog otvaranja izložbe biti će održan i koncert tradicionalne glazbe gdje će nastupiti Mustafa Šantić, etno bend “Pamuk” i vokalni ansambl “Liron”.

Udruženje organizira za sve one koji ne stignu doći na otvaranje izložbe i koncert, koncert tradicionalne glazbe BiH s istim programskim sadržajem, u Parku Zrinjevac u subotu, 14.10. s početkom u 13:00 h.

 

Kopirati
Drag cursor here to close