Los Rosales

Mostar dobiva 'drive view' izložbu: Radovi će se gledati iz automobila

Izloženi radovi djela su djece i mladih, učenika i korisnika Centra "Los Rosales" moći će se vidjeti u razdoblju od 11 do 13 sati.
Kultura / Umjetnost | 05. 05. 2020. u 17:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radin d.o.o. zajedno s Centrom za djecu i omladinu s posebnim potrebama 'Los Rosales' i 'Lonato Lunchroom' u petak, 8. svibnja organizira umjetničku izložbu koja će se održati u krugu Centra 'Los Rosales', u mostarskom Južnom logoru.

Izloženi radovi djela su djece i mladih, učenika i korisnika Centra "Los Rosales" moći će se vidjeti u razdoblju od 11 do 13 sati.

''To je zaista posebna izložba. Bit će je moguće vidjeti iz automobila, poštujući sve zaštitne mjere uvedene zbog pandemije. Zato je nazivamo izložba 'to go', ali i zato što smo za sve posjetitelje pripremili eksponate, kavu i osvježenje koje će moći kupiti za ponijeti'', priopćeno je.

Dugo smo bili u svojim kućama prateći sve događaje. Umreženi, ali izolirani. Cilj ove izložbe je, navode, darovati ljudima jedan stvarni događaj, živo zajedništvo koje nam toliko nedostaje u ovom vremenu, ali i da podržimo umjetnost i rad osoba s invaliditetom.

''Dođite da se družimo poštujući "socijalnu distancu" i na taj način pružimo podršku osobama sa invaliditetom. Pokažimo još jednom da smo uz njih i da zajedno pridonosimo socijalnoj inkluziji svih'', priopćeno je iz Los Rosalesa.

Kopirati
Drag cursor here to close