Roman o ljudskim snovima

Održana promocija romana 'Tvorci vremena snova' autorice Elizabete Medić

Ovo je roman o zanosnim, nikad ugaslim, vječnim i neponovljivim ljudskim snovima....
Kultura / Knjige | 26. 02. 2019. u 13:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Knjižnica Ljubuški / S promocije romana

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Maticom hrvatske Čitluk, organizirala je u ponedjeljak 25. veljače, promociju romana „Tvorci vremena snova“, autorice Elizabete Medić.

Velikom broju nazočnih ljubitelja lijepe pisane riječi uime nakladnika Matice hrvatske Čitluk obratio se Andrija Stojić, potom i recenzent  Mate Grbavac.

''Ovo je roman o zanosnim, nikad ugaslim, vječnim i neponovljivim ljudskim snovima, o zanosima koji tinjaju u nama, rastu u nama, prate nas na tom vijugavom životnom putu punom i posrtanja i dizanja, traženja, gubljenja i nalaženja, trnovitoj stazi koju naša želja, nepokolebljiva volja i jasno zacrtan cilj mogu ostvariti smo oni koji mogu uskladiti stvarnost sa snovima. Snovi su krila koja nas preko provalija živta prenose na nove, nikad do tada viđene obale i predjele. A čitajući ovaj roman doživjet ćete dirljivu priču o njima'', istaknuo je, između ostaloga, prof. Grbavac.

Autorica Elizabeta Medić iskoristila je prigodu i zahvalila svima koji su na bilo koji način doprinijeli da roman ugleda svijetlo dana. Roman „Tvorci vremena snova“ je rezultat Elizabetinih snova, koji su, po riječima autorice, pokretači velikih djela.

Posrijedi je zaista hvale vrijedno djelo te autorici želimo puno uspjeha u daljnjem književnom radu, plodonosnom sanjarenju i pisanju velikih djela, poručili su organizatori., poručeno je iz Knjižnice Ljubuški.

Promociju su glazbenim točkama obogatili Mihael Rašić i Stanka Mikulić, učenici Glazbene škole Ljubuški, dok je pak moderatorica programa bila Bjanka Medić.

Kopirati
Drag cursor here to close