prvi roman privodi kraju

Najpopularnija srpska blogerica Zoranah piše tri romana

Kultura / Knjige | 02. 03. 2016. u 07:18 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najpopularnija srpska blogerica Zorana Jovanović bila je apsolutni pobjednik beogradskog sajma knjiga, a njeno "Prvence" - "Life&style" modni almanah do sada je imao već devet rasprodanih tiraža!

Ipak, ukoliko ste pomisli da će ova lijepa plavuša odustati nakon što su je domaći dušebrižnici "razapeli" grdno se varate, piše Marija Lazić.

Naime, gostujući kod Marije Lazić u emisiji koja se emitira na sve popularnijoj aplikaciji pod nazivom "Gossapp" otkrila je da polako privodi kraju svoj prvi roman!

''Ukoliko sve bude teklo prema planiranom knjiga će se pojaviti u prodaji več početkom ljeta!'', rekla je blogerica Mariji i ekskluzivno otkrila detalje istog.

''Imat će čak tri nastavka i usprkos tome što sam željela pisati o ženi svojih godina, izdavač me je uvjerio da zapravo prica treba početi s tinejdžerskim danima glavne junakinje, a kako ona sazrijeva i šta joj se dalje događa da pratimo u drugoj i trećoj knjizi'', objasnila je blogerica.

Osim ove, do sada strogo čuvane tajne, Zorannah je voditeljici otkrila i mnoge druge pikanterije iz vlastitog života poput toga kakve momke voli, zbog čega brise pojedine komentare ispod svojih fotografija, ali i kako se nosi sa "hejterima"...

Segment emisije kada je blogerica "otvorila" dušu i govorila o tome kako je mama na samrti nije prepoznala bio je veoma potresan, a ukoliko želite pogledati čitavu emisiju downloadirajte aplikaciju Gossapp koja je dostupna za ios i android mobilne i tablete.

Kopirati
Drag cursor here to close