Klub knjige Ivo Andrić

Mostar – Književnost u staračkom domu

U programu će nastupiti mostarski književnik  Mirko Božić, koji će štićenicima doma predstaviti svoju knjigu ''Stakleno zvono''…
Kultura / Knjige | 04. 10. 2023. u 13:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klub knjige ''Ivo Andrić', s programom ''Povezani kroz umjetnost'', ovaj put ide u posjet Domu za stara i iznemogla lica, gdje će, u petak 6.10., upriličiti književno druženje sa štićenicima Doma.

Iz Kluba ''Ivo Andrić'' ističu kako im je ovaj događaj izuzetno važan i mio, te kako im je drago što su dobili priliku, da najosjetljivijoj populaciji u Društvu, starim i iznemoglim osobama, prirede jedno lijepo književno poslijepodne.

U programu će nastupiti mostarski književnik  Mirko Božić, koji će štićenicima doma predstaviti svoju knjigu ''Stakleno zvono'', a moderirat će Nino Šarac.

Kako bi program uistinu postigao svrhu povezivanja kroz umjetnost, gosti u ovom susretu bit će učenici Gimnazije Mostar, tako da će ovaj događaj osim književnog susreta, biti i međugeneracijsko povezivanje, s ciljem osvještavanja važnosti poštovanja, brige i skrbi o najosjetljivijoj populaciji u društvu.

Ovaj događaj je jedan u nizu programa koje Klub knjige ''Ivo Andrić'' organizira u sklopu projekta ''Povezani kroz umjetnost'', a koji se provodi u okviru Projekta Mostar- Prostori koji pokreću, u implementaciji organizacije People in Need, a uz financiranje Vlade Ujedinjenog Kraljevstva.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close