Nova knjiga o prvim damama

"Dobar seks" tajna je dugog braka Joea Bidena

"Američka žena - Transformacija moderne prve dame, od Hillary Clinton do Jill Biden" knjiga je autorice Katie Rogers, dopisnice New York Timesa iz Bijele kuće, koja izlazi ovaj tjedan. Dio o seksu čini tek nekoliko odlomaka.
Kultura / Knjige | 26. 02. 2024. u 10:44 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: EPA / Joe Biden sa suprugom Jill

Američki predsjednik Joe Biden svojim je suradnicima u šali kazao da je ključ dugog i sretnog braka dobar seks, o čemu se, među ostalim, govori u novoj knjizi o američkim prvim damama, prenosi Hina.

276 stranica

"Američka žena - Transformacija moderne prve dame, od Hillary Clinton do Jill Biden" knjiga je autorice Katie Rogers, dopisnice New York Timesa iz Bijele kuće, koja izlazi ovaj tjedan. Dio o seksu čini tek nekoliko odlomaka u knjizi od 276 stranica, no već je potaknuo medije da ga izvuku na naslovnice.

Rogers piše da se Biden odlučio ne kandidirati za predsjednika 2004. godine, a odluku je priopćio suradnicima nakon što je Jill Biden ušla u prostoriju u kratkom topu i s porukom "NE" nažvrljanom na trbuhu.

''Radije bih vodio ljubav''

Biden, danas 81-godišnjak, tada je grupi pristaša rekao da ga ne zanima previše kandidiranje za predsjednika države. "Radije bih ostao kod kuće i vodio ljubav sa svojom ženom dok mi djeca spavaju", kazao je.

Njegov glasnogovornik na šefov je komentar samo slegnuo ramenima otkrivši da je tadašnji senator Biden "iskreno i potpuno zaljubljen u svoju suprugu", piše Rogers u svojoj knjizi.

U knjizi se govori i o patnji kroz koju je prolazio aktualni američki predsjednik kad su njegova prva supruga Neilia i kći Naomi 1972. poginule u prometnoj nesreći. S Jill se vjenčao 1977. godine, no Rogers piše da ju je morao zaprositi pet puta prije nego što je pristala.

Kopirati
Drag cursor here to close