Održana akcija

Bogatija biblioteka Univerziteta "Džemal Bijedić"

U akciji je sudjelovao veliki broj studenata, građana, ali i nastavnog osoblja
Kultura / Knjige | 08. 07. 2020. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unija studenata Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru u prethodnom periodu organizirala je i implementirala akciju povećanja knjižnog fonda Univerzitetske biblioteke. Knjige su se mogle donirati svakim radnim danom u uredu Unije studenata ili direktno u prostorije biblioteke, a akcija je prvobitno počela u ožujku mjesecu neposredno prije pandemije koronavirusa - COVID-19, međutim zbog izvanrednih okolnosti održana je u mjesecu lipnju.

Foto: Unija studenata Univerziteta "Džemal Bijedić"  / 

''U akciji je sudjelovao veliki broj studenata, građana, ali i nastavnog osoblja, te smo sav prikupljeni knjižni fond uručili menadžmentu Univerzitetske biblioteke u toku današnje posjete.

Izraženo je obostrano zadovoljstvo realiziranom akcijom, uz nadu da će ova i ovakve akcije biti nastavljene i u budućem periodu, s obzirom da je literatura nešto što je uvijek potrebno, te se nadamo kako će donirane knjige biti od koristi studentima, građanima, ali i profesorima.

Navedena akcija povećanja knjižnog fonda je samo jedna u nizu od aktivnosti, projekata i inicijativa koje provodi Unija studenata Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru.

Foto: Unija studenata Univerziteta "Džemal Bijedić" 
Kopirati
Drag cursor here to close