U Vitezu

Premijera predstave “Imitacije” GKM-a Vitez pred domaćom publikom

Glumci kroz "Imitacije" obrađuju teme licemjernosti društva i onoga što nas okružuje na vrlo komičan način te kroz to pokazuju svoju autentičnost.
Kultura / Kazalište | 06. 06. 2023. u 15:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradsko kazalište mladih Vitez s ponosom najavljuje premijeru predstave "Imitacije", koja će biti odigrana u Kazališnoj dvorani Vitez. Uzbuđenje raste dok se mlada glumačka ekipa priprema za novu premijeru, koja će biti prikazana u petak, 9. lipnja, s početkom u 20:00 sati.

Glumci kroz "Imitacije" obrađuju teme licemjernosti društva i onoga što nas okružuje na vrlo komičan način te kroz to pokazuju svoju autentičnost. Autor teksta je kolektiv predstave, a režiju potpisuju Pavla Plavčić, Ivana Stojak i Emin Šahdan. Tehnička potpora je Petra Pavlović, a izvršni producent Ivan Sajević.

Glumačka ekipa sastoji se od iznimnih mladih i talentiranih članova GKM-a Vitez, od kojih je nekima ovo prvo pojavljivanje na velikoj sceni.

Nakon što je proteklog vikenda u premijeri predstave “Trnoružica i hrabri princ” GKM-a Vitez uživalo više od 400 posjetitelja, nema dileme kako će se i za novu premijeru tražiti ulaznica više.

“Premijera predstave "Imitacije" je događaj koji ne smijete propustiti! Pridružite nam se kako bismo zajedno uživali u novoj čaroliji koju su nam pripremili naši mladi kazalištarci”, poručili su iz GKM Vitez.

Podsjetimo, 8. Dani hrvatskog kazališta započeli su početkom svibnja predstavom “Taximetar”, a potrajat će do 18. lipnja ove godine. U program će ukupno biti odigrano 12 predstava, a bit će upriličen i velik broj kazališnih radionica, edukacija i panela.

Pokrovitelji ovogodišnjih Dana hrvatskog kazališta u BiH su Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB, Federalno ministarstvo kulture i športa te Općina Vitez.

Kopirati
Drag cursor here to close