25. siječnja

U NP Mostar 'Neće biti smak svijeta'

Riječ je o intimnoj obiteljskoj drami, dvije sestre i ocu, njihovim međusobnim odnosima, strahovima i problemima zbog njihove udaljenosti, o gubitku sjećanja, teretu prošlosti i teretu nasljeđa, o strahovima i nadanjima mladih...
Kultura / Kazalište | 21. 01. 2019. u 13:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Studiju 64 na kamernoj sceni Narodnog pozorišta Mostar u petak, 25. siječnja, sa početkom u 20 sati bit će izvedena predstava "Neće biti smak svijeta" po tekstu i u režiji Adnana Lugonića.

Riječ je o intimnoj obiteljskoj drami, dvije sestre i ocu, njihovim međusobnim odnosima, strahovima i problemima zbog njihove udaljenosti, o gubitku sjećanja, teretu prošlosti i teretu nasljeđa, o strahovima i nadanjima mladih; o krivnji i preživljavanju; o intimnom smaku svijeta pojedinca i nadi. Predstava koja propituje i ukazuje na prave životne vrijednosti.

Glumačku postavu čine Šerif Aljić, Ajla Hamzić i Dina Mušanović. Scenografiju i kostimografiju potpisuje Sabina Trnka. Cijena ulaznice je 7 KM, odnosno 3,50 KM sa popustom za učenike, studente i penzionere.

 

ULAZNICE

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 - 14 sati, na dan igranja predstave od 9 do 14 sati te od 18 do 20 sati. Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close