Nagradna igra

Predstava ''Šta ćemo sad'' u petak u NPM

“Šta ćemo sad?” je moderna, aktuelna komedija koja koincidira sa vremenom u kojem živimo i situacijom u kojoj se nalazi teatar danas, ali i društvo u cjelini.
Kultura / Kazalište | 13. 12. 2018. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjajna komedija “Šta ćemo sad?” po tekstu Branka Đurića Đure, u režiji Ahmeda Imamovića biće izvedena u petak, 14. 12. u 20 sati na velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar. U predstavi igraju Ajla Hamzić, Emir Spahić i Goran Lozo. Njih troje se nalaze u jednom pozorištu u zabiti i otkrivaju kakvi ih sve izazovi očekuju – kako da se domognu novca i publike, voli li ih vlast, kakav je položaj kulture, koliko su snalažljivi, duhoviti, spretni...?

“Šta ćemo sad?” je moderna, aktuelna komedija koja koincidira sa vremenom u kojem živimo i situacijom u kojoj se nalazi teatar danas, ali i društvo u cjelini. Predstava “Šta ćemo sad?” je osvojila Veliku lisku za najbolju predstavu po izboru publike na 12. međunarodnom festivalu komedije “Mostarska liska 2015”, a zabilježila je i brojna gostovanja uz veliki interes publike.

Cijena ulaznice za predstavu „Šta ćemo sad“ je 7 KM, odnosno 3,50 KM s popustom.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Narodnog pozorišta Mostar svakim radnim danom od 9 - 14 sati. Rezervacije na broj 036/550-128, e- mail: [email protected] i porukom u inbox na facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Portal Bljesak.info nagradio je dvoje čitatelja gratis ulaznicama za predstavu. Ulaznice su osvojile Mia Hojlaš i Milenka Jurko.

Kopirati
Drag cursor here to close