"Mostarsko ljeto 2023"

Mostarci uživali uz ''Bilo jednom...''

"Hvala mostarskoj publici što je bila sa nama i što smo uživali u toploj mostarskoj noći", istaknula je glumica Narodnog pozorišta u Mostaru Ajla Hamzić.
Kultura / Kazalište | 24. 06. 2023. u 10:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru Međunarodne kulturno-turističke manifestacije "Mostarsko ljeto 2023" u petak navečer je na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Mostaru odigrana predstava ''Bilo jednom...'', autora i redatelja Jasmina Krpe, prema tekstu Miloša Radovića.

U predstavi igraju Ajla Hamzić i Emir Sejfić.

Foto: PR / Mostarci uživali uz 

"Lijepo je igrati u predstavi u kojoj se svako od nas može prepoznati u nekom segmentu. Brak i ljubav je univerzalna tema sa kojom se publika lahko identifikuje, jer mi u sat vremena prođemo čitav život jednog bračnog para. Emir i ja smo kolege i prijatelji dugi niz godina, vrlo dobro se poznajemo kao partneri na sceni i imamo puno povjerenje jedno u drugo što mislim da je vrlo važno jer publika osjeti našu energiju. Vjerujem da je to jedan od razloga zašto vole ovu predstavu. Što se tiče manifestacije 'Mostarsko ljeto', raduje me da ista iz godine u godinu raste, nudi bogat i kvalitetan sadržaj i na tome čestitam organizatorima. Hvala mostarskoj publici što je bila sa nama i što smo uživali u toploj mostarskoj noći", istaknula je glumica Narodnog pozorišta u Mostaru Ajla Hamzić.

Naredni sadržaji u okviru manifestacije "Mostarsko ljeto" na rasporedu su u nedjelju, 25. lipnja, a riječ je o izvedbi predstave "Jedi zdravo, šetaj pravo" nastala prema tekstu i u režiji Nedžada Maksumića koja će biti odigrana u Pozorištu lutaka u Mostaru s početkom u 19:00 sati.

Iste večeri (nedjelja, 25. lipnja), u Ulici Braće Fejića, u 21:00 sati bit će upriličena video izložba "Nju je lako voljeti" autora Dade Ruvića.

Kopirati
Drag cursor here to close