Prva repriza

Mostar: Ulaznice za prvu reprizu nove predstave su dobili...

Kultura / Kazalište | 27. 09. 2015. u 20:06 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narodno pozorište Mostar je za svoju publiku odmah na početku sezone pripremilo premijeru predstave, a ovaj put radi se o predstavi 'San ljetne noći' (u podnaslovu 'Šekspir na deponiji'). Kao što je javnost upoznata, premijera ove predstave dogodit će se 29.9.2015., a prva repriza odigrat će se već 30.9.2015.

Predstava je rađena u režiji Erola Kadića, a u njoj igraju: Maja Zećo, Ajla Hamzić, Amela Kreso, Jasmin Krpo, Saša Oručević, Emir Spahić, Emir Sejfić, Šerif Aljić, Vedran Vilogorac, Mirsad Elezi i Goran Lozo.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Narodnog pozorišta Mostar svakim radnim danom od 09 do 14 sati, a na dan igranja predstave i od 18 - 20 sati. Rezervacija karata se vrši putem tel: 036/ 550 - 128; e-maila-a: [email protected]; ili slanjem poruke u inbox facebook profila Narodnog pozorišta.

Za reprizu su Narodno pozorište i Bljesak.info nagradili dva čitatelja sa po dvije ulaznice. Ulaznice su dobili Sanja Drlje i Nermina Sokolović. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Kopirati
Drag cursor here to close