Pozorište

U utorak premijera predstave 'San ljetne noći', ulaznice su dobili...

Kultura / Kazalište | 25. 09. 2015. u 20:46 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijerom predstave 'San ljetne noći' (u podnaslovu 'Šekspir na deponiji') najslavnijeg i najizvođenijeg svjetskog pisca i dramatičara William Shakespearea, u režijie Erola Kadića, najbolji je način za otvaranje šezdeset šeste po redu pozorišne sezone Narodnog pozorišta Mostar. Premijera predstave će se održati 29.9.2015. od 20 sati.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Narodnog pozorišta Mostar svakim radnim danom od 09 do 14 sati, a na dan igranja predstave i od 18 - 20 sati. Rezervacija karata se vrši putem tel: 036/ 550 - 128; e -maila-a: [email protected]; ili slanjem poruke u inbox facebook profila Narodnog pozorišta.

U predstavi igraju: Maja Zećo, Ajla Hamzić, Amela Kreso, Jasmin Krpo, Saša Oručević, Emir Spahić, Emir Sejfić, Šerif Aljić, Vedran Vilogorac, Mirsad Elezi i Goran Lozo.

U suradnji sa Narodnim pozorištem, Bljesak.info je za ovu predstavu nagradio dva čitatelja sa po dvije ulaznice. Ulaznice su dobili Milko Vrdoljak i Inela Vričić. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Kopirati
Drag cursor here to close