Mostar

Male liske za najboljeg glumca i glumicu dodijeljene Nerminu Omiću i Elviri Aljukić

Treći dan festivala obilježit će monodrama predsjednika žirija Emira Hadžihafizbegovića ''Sve je do nas''.
Kultura / Kazalište | 22. 05. 2022. u 08:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi dan 19. izdanja Međunarodnog festivala komedije ''Mostarska liska'' obilježila je predstava '''Hamlet u selu Mrduša Donja'' Ive Brešana, u režiji Mustafe Nadarevića i produkciji Narodnog pozorišta iz Tuzle.

Riječ je o obnovi jedne od najuspješnijih i najpopularnijih predstava ove kazališne kuće. Predstava je obnovljena u čast preminulom reditelju i glumcima koji su ranije ostvarili uloge u istoj, priopćeno je iz NPM.

Stručni žiri u sastavu Emir Hadžihafizbegović – predsjednik, Zoran Rakočević i Velimir Pšeničnik Njirić, male liske za najboljeg glumca i najbolju glumicu večeri dodijelio je Nerminu Omiću i Elviri Aljukić.

Publika je nakon predstave mogla uživati u off programu u gastro pubu Old Crew uz glazbeni duo Sale i Dela, te uz kratki stand up nastup Sanjina Ćorića.

Foto: PR / Mostarska liska

Treći dan festivala obilježit će monodrama predsjednika žirija Emira Hadžihafizbegovića ''Sve je do nas'', koja se u programu ovogodišnje Mostarske liske nalazi izvan natjecateljske konkurencije, umjesto otkazane predstave ''Dvostruki aksl'' Kazališta Grupa i Teatra &TD.

Nakon predstave, u off programu u Gatro Pubu Old Crew publika će moći nastaviti uživati festivalske čari uz glazbu Brude, i stand up nastup Branka Krsmanovića.

Kopirati
Drag cursor here to close