Mi o vuku

Hit mjuzikl za djecu ovaj vikend stiže u Mostar!

Odlična zabava za klince i odrasle - pogledajte dječiju predstavu "Mi o vuku"
Kultura / Kazalište | 15. 04. 2023. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri prašćića i sedam kozlića? Što je u stvari prava istina u svevremenskim dječijim bajkama možete doznati u novom mjuziklu za djecu "Mi o vuku".

Mame, tate, djedovi i bake, ovog vikenda, točnije u nedjelju 16. travnja imate priliku odvesti svoje mališane na nesvakidašnju dječju predstavu!

Bojan Jambrošić u ulozi Vuka i Manuela Svorcan kao Crvenkapica napokon će se sresti licem u lice te na potpuno drugačiji, moderan i kreativan način baciti novo svijetlo na dječije priče, uz istovremenu pouku o važnosti empatije i tolerancije među djecom.

Ovaj mjuzikl već je svojim pretpremijernim izvedbama širom Hrvatske osvojio srca brojne publike gdje se tražila karta više, a premijerna izvedba u Mostaru očekuje nas u nedjelju 16. travnja u 12 sati u dvorani HD HS Kosača. Ponosni pokrovitelj premijere hit mjuzikla je kompanija HT Eronet.

Predstava je namijenjena djeci predškolske dobi i nižim razredima osnovnih škola.

Cijena ulaznice u slobodnoj prodaji iznosi 10 KM.

Svoje ulaznice možete kupiti na blagajni dvorane “HD HS Kosača” svakim radnim danom od 12 do 18 sati, te na dan koncerta i pred početak sami predstave. Ulaznice su dostupne i putem online portala kupikartu.ba. 

S obzirom da se očekuje veliki interes vaše ulaznice već danas možete rezervirati na broj +387 63 940 584.

Kopirati
Drag cursor here to close