Poziv djeci

Operite zubiće i dođite na druženje s Kariusom i Baktusom

"Pozivamo djecu da operu svoje zubiće i dođu na druženje s Kariusom i Baktusom".
Kultura / Kazalište | 09. 06. 2021. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Draga djeco i ovog petka i subote se družimo s našim simpatičnim Kariusom i Baktusom", poručili su iz Lutkarskog kazališta Mostar.

Ako ste do sada propustili pogledati predstavu Karius i Baktus, možete to učiniti u slijedećim terminima;

Petak, 11.6.2021. u 18:00 sati i
Subotu, 12.6.2021. u 11:00 sati.

"Pozivamo djecu da operu svoje zubiće i dođu na druženje s Kariusom i Baktusom", dodaju. 

O predstavi: U Norveškoj je to kultna knjiga dječje literature, a predstava je vrlo aktualna i korisna, jer utječe na razinu zdravstvenog odnosa prema higijeni usta. Puna je nenametljive didaktike i mudrosti za malu djecu. Mali Marko obožava slastice, ali ubrzo ima problema sa zubima, zbog neredovitog čišćenja. Obožavati slatkiše, a preskakati čišćenje zuba, nije baš uputno. Zubi obolijevaju, a u ustima se stvaraju mala stvorenja koja kvare zube i izazivaju zubobolju. Zubar je taj koji će riješiti problem, a mali Marko će shvatiti da je svakodnevna briga o higijeni zuba neophodna.

 

Ulaznice

Cijena ulaznice je 3 KM, a predstava je namijenjena djeci iznad 3 godine.

Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da osigurate svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem naše službene facebook stranice također svaki radni dan od 9 do 14 sati.

Napomena: Vaše rezervirane ulaznice molimo preuzmite najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava. Posebno napominjemo da nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

Kopirati
Drag cursor here to close