Kosača

Hit predstava "Kako i zašto ubiti muža?" ponovo u Mostaru

U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti da pronađu na koji tip muža su osuđene, s detaljnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje.
Kultura / Kazalište | 07. 03. 2023. u 13:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Hit predstava "Kako i zašto ubiti muža?" ponovo u Mostaru

Komedija "Kako?...I zašto ubiti muža?", zbog velikog interesa publike, ponovo stiže u Hrvatski dom herceg Stjepan Kosaču u srijedu, 22. ožujka 2023. godine, s početkom u 20 sati.

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije ženskog spola na priručnik ''Kako i zašto ubiti suprugu''. Naime autor ovog djela Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, poslije čega je uslijedio i priručnik namijenjen damama.

U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti da pronađu na koji tip muža su osuđene, s detaljnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka do razmaženih kretena.

Komedija je odigrana na brojnim pozornicama, a duhoviti verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku diljem svijeta.

Ulogu muža tumači Peđa Damjanović, žensku stranu ispričat će glumica Nataša Aksentijević.

Ulaznice u prodaji na blagajni Kosače, svaki radni dan od 13 do 18 sati. Sve informacije na broj 063 940 584.

Kopirati
Drag cursor here to close