Bljesak & Kosača

Darujemo ulaznice za hit komediju 'OtpisaNE'

Predstavu 'OtpisaNE' režirao je Nikola Zavišić, dramaturg, pisac po tekstu Renata Barišića.
Kultura / Kazalište | 23. 11. 2018. u 12:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osvojite 2x2 ulaznice za predstavu „OtpisaNe“ koja obara rekorde posjećenost, a gostuje i nedjelju, 25. studenog 2018. godine, s početkom u 20.00 sati, u Velikoj dvorani HD HS Kosača.

Najveća vrijednost predstave su glumci. U ulozi ksenofobične Snježane briljirala je Ksenija Marinković, koja je majku punu predrasuda prema Srbima, Sirijcima, prognanicima i svima drukčijima, a zapravo ženu zastalu u vremenu i prostoru, koja brine svoje interese, igrala s nevjerojatnom lakoćom, uvjerljivošću i prirodnošću, dopustivši svom liku da bude u isto vrijeme zabavan i komičan, ali i tragičan. Ecija Ojdanić je svom odlično definiranom liku susjede Milke, gladne seksa, koja neuspješno pokušava zavesti Hassana, dala dozu dalmatinske uzbudljivosti i temperamenta, pokazavši svoj veliki talent. Slavko Sobin je Hassana igrao kao zbunjenog i netipičnog izbjeglicu, koji kao ne razumije da je u živote triju žena unio emotivni potres i velike promjene, a mlada Erna Rudnički kćer Hrvojku kao energičnu i poduzetnu studenticu kojoj je pomaganje ljudima važnije od polaganja ispita.

Video: Najava predstave "OtpisaNE" - Ecija Ojdanić

Predstavu 'OtpisaNE' režirao je Nikola Zavišić, dramaturg, pisac po tekstu Renata Barišića. On svoju režiju bazira na odnosima između tri žena, koje se okupljaju oko stola u stanu Snježane, ispijaju rakije, dangube po cijele dane, vole se i svađaju, čekajući da prođe život. Maksimalno se oslanja na glumačku igru i zahvaljujući vrsnim interpretacijama glumaca sat i pol predstave proleti u trenu.

Ulaznice za predstavu, koja se ne propušta po cijeni 10 KM, u prodaji, na blagajni Kosače, svaki radni dan od 13 do 20 sati.

Kako osvojiti ulaznice?

Bljesak.info dvoje najbržih čitatelja nagrađuje s po dvije ulaznice za ovu predstavu. Pišite nam na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close