„Košćela“

Željko Samardžić predstavio novi hit kao poklon svom rodnom Mostaru

Svoju mladost Samardžić je proživio u Mostaru, pa se uvijek rado prisjeća toplih ljetnih mostarskih noći, mnogih utakmica „Rođenih“, nesuđenih ljubavi, prijatelja, prvih poljubaca.
Kultura / Glazba | 30. 09. 2023. u 18:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao poklon svom rodnom Mostaru, Željko Samardžić predstavio je novi hit „Košćela“ nastao u produkciji FACE-a. Pjesma je ekskluzivno predstavljena na Youtube kanalu FACE televizije.

Košćela je biljka koja raste u primorju ali i u Hercegovini, a njeni plodovi slatki su i jestivi. Ova biljka ujedno je jedan od simbola Samardžićevog rodnog grada za koji ga vežu samo najljepše uspomene.

Svoju mladost Samardžić je proživio u Mostaru, pa se uvijek rado prisjeća toplih ljetnih mostarskih noći, mnogih utakmica „Rođenih“, nesuđenih ljubavi, prijatelja, prvih poljubaca. Sve ove uspomene ostale su u njegovom sjećanju i prkose zaboravu.

Novim hitom Željko Samardžić trajno je sačuvao od zaborava košćelu, Neretvu, svoj Stari, Mostar ali i cijelu Hercegovinu i ponovo oživio svoje uspomene.

Tekst pjesme napisao je legendarni Mišo Marić a izvedbu Željka Samardžića uljepšali su prateći vokali mostarskog hora „Bjelopoljske kapljice“.

Komentarišući svoj rad i trud do nastanka pjesme Samardžić je kazao:  "Mostar je u nama – to je važno! Sa velikom ljubavlju sam radio uz ekipu FACE-a. Posljednje o Mostaru što sam opjevao bilo je o izviđačima! Mi smo raja iz Mostara; sve nas ista ljubav spaja!"

Povodom premijere pjesme „Košćela“ gosti Centralnog dnevnika bili su Mišo Marić i Željko Samardžić, a kompletno gostovanje možete pogledati u nastavku.

Video: EKSKLUZIVNO,“Košćela”!Mišo Marić i Željko Samardžić:Mi smo raja iz Mostara,sve nas ista ljubav spaja

Uživajte u dozi Hercegovine kroz Samardžićevu „Košćelu“! Pjesmu možete poslušati premijerno na Youtube kanalu FACE TV.

Video: EKSKLUZIVNO,“Željko Samardžić – Košćela (OFFICIAL VIDEO) 2023 | FACE agency”!Mišo Marić i Željko Samardžić:Mi smo raja iz Mostara,sve nas ista ljubav spaja.
Kopirati
Drag cursor here to close