Glazbena poslastica klape Intrade

Tomislav Bralić za Bljesak: Mostar pjeva sve naše pjesme, tu smo kao doma

Kultura / Glazba | 05. 12. 2022. u 11:25 J. Pervan |Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Nataša Sundara / Tomislav Bralić

"Otpjevat ćemo naše najbolje pjesme, hvala Bogu imamo ih dosta. Što novih, što starih, a svatko će za sebe naći ono najbolje... Mostar pjeva sve naše pjesme, tamo smo kao doma", kazao je za Bljesak.info Tomislav Bralić uoči mostarskog koncerta.

Naime, Tomislav Bralić i klapa Intrade nakon četiri godine ponovno će pjevati mostarskoj publici. Koncert je rezerviran za 16. prosinca u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača s početkom u 20:00 sati.

Nakon četiri godine 

Upravo u Mostaru, Bralić i klapa Intrade hercegovačkoj publici će predstaviti novi album "Još bi tija" čija promocija traje cijele godine kao i reprezentativnu monografiju klape.

Foto: PR / Koncert klape Intrade i Tomislava Bralića

"Pomalo slažemo plan, promoviramo i knjigu i nove pjesme s albuma. Kritike su jako dobre, stižu pohvale sa svih strana", naglasio je Bralić za Bljesak.info.

O novim pjesmama Bralić ponosno navodi kako su mu sve drage te stoji iza svake, no srce mu je osvojila pjesma "Zagrlilo jugo dvore" autora Bradurina-Mirić, čiji aranžman potpisuje Elvis Stanić.

Video: Zagrlilo jugo dvore

"Pjesma mi je baš draga, isto to mogu reći za novi singl 'Laku noć'", istaknuo je Bralić te naveo kako on pjeva samo ono što mu je 'lipo'.

Ističe kako je ključ uspjeha i dugogodišnjeg opstanka na sceni konstantan i kontinuiran rad, a nakon toga dobre pjesme i nastupi i koncerti.

Video: Laku noć - Tomislav Bralić i klapa Intrade (OFFICIAL VIDEO)

"Uvijek treba dati sve od sebe jer to publika traži i to se prepozna. Nas ljudi vole radi puno toga, a i zbog tog sto smo još normalni 'na zemlji' i tako treba biti", pojasnio je.

"Klapa dobrih i skromnih ljudi" 

Publiku klape Intrade opisuje kao najbolju na svijetu te navodi kako su oni zapravo "klapa dobrih i skromnih ljudi, prijatelja, kumova" koji jednostavno vole biti i stvarati zajedno.

Foto: Nataša Sundara / Koncert klape Intrade i Tomislava Bralića

Bralić navodi kako su prekretnicu u njegovoj karijeri bile pjesme "Croatio iz duše te ljubim", "Bolotura", "Zora bila", "Ne damo te pismo naša", "Zalutali pogled" te ističe kako je pjesma "Za onu viru ća san ti je da" koju je otpjevao na Šibenskom festivalu za njega jedna od boljih, a nikada 'nije isplivala'.

Na pitanje s kojim pjevačem iz BiH bi rado snimili duet, Bralić odgovara "Ivan Mikulić". Podsjetimo, pjevač širokobrijeških korijena 2004. godine predstavljao je Hrvatsku na Eurosongu sa skladbom "Daješ mi krila".

Klapa Intrade i Tomislav Bralić mostarskoj publici pripremaju pravu glazbenu poslasticu te vremeplov hitova koji su obilježili njihovu karijeru koja traje gotovo četiri desetljeća.

Za mostarski koncert traži se ulaznica više. Naime, kako su za Bljesak.info potvrdili organizatori u utorak se u prodaju pušta dodatnih 100 ulaznica.

Svi oni koji još uvijek nemaju ulaznicu za ovaj glazbeni spektakl mogu je nabaviti svakim radnim danom na blagajni Kosače, ali i putem sustava kupikartu.ba. Pokrovitelj koncerta je BH Telecom. 

Foto: PR / Koncert klape Intrade i Tomislava Bralića
Kopirati
Drag cursor here to close