Christina Aguilera

Pjevačica smršavjela 20 kilograma - Volim svoje tijelo

Pjevačica je ranije izjavila da je počela prihvaćati svoje obline i da ne želi biti premršava.
Kultura / Glazba | 03. 01. 2024. u 13:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američka pjevačica Christina Aguilera smršavjela je 20 kilograma i pokazala je zavidnu novu figuru na koncertu u Las Vegasu.

Na pozornici se pojavila u korzetu crne boje, a potom i svjetlucavoj haljini. Te su modne kombinacije istaknule njezin tanki struk, prenosi Index.

Kako je smršavjela?

Pjevačica je ranije izjavila da je počela prihvaćati svoje obline i da ne želi biti premršava.

"Kad sam radila na filmu Burlesque, toliko sam smršavjela da sam bila previše mršava. Ne važem se, vodim se time kako se osjećam u svojoj odjeći. Ono što izgleda dobro na jednoj osobi možda neće izgledati dobro na drugom tipu tijela. Sigurna sam u sebe i treba vremena da se dođe do takvog razmišljanja, ali tajna se krije u prihvaćanju sebe i svojeg tijela", rekla je ranije.

Video: Christina Aguilera performs Welcome To Burlesque at The Voltaire in Las Vegas on 12/30/23.

No naposljetku je odlučila izgubiti kilograme tako što je ograničila dnevne obroke i unosi samo 1600 kalorija. Njezin režim prehrane sadrži povrće i voće svaki dan. Grickalice je izbacila iz obroka.

Bavi se sportom

Osim toga, bavi se jogom, boksom i kardio vježbama. Vježba dva do pet puta tjedno, piše In Touch Weekly. Vježbala je i do osmog mjeseca trudnoće.

"Prošla sam kroz svoje uspone i padove. Prošla sam sve u ovom poslu - bila premršava, bila deblja. Kritizirali su me svakako, ali to je buka koju automatski blokiram. Volim svoje tijelo. Moj dečko voli moje tijelo. Moj je sin zdrav i sretan, tako da mi je samo to bitno", rekla je jednom prilikom.

 
Kopirati
Drag cursor here to close