Andreine priče

Od studija logopedije do kantautorice s 2 izdana albuma u 3 godine

U desetoj epizodi podcasta ugostila sam Pavu, mladu kantautoricu i glazbenicu iz Mostara, koja posljednje tri godine živi i radi u Zagrebu.
Kultura / Glazba | 25. 07. 2023. u 19:49 Piše: Andrea Milić
PAVA U PODCASTU ANDREINE PRIČE: FORMULA ZA USPJEH U SVIJETU GLAZBE

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U desetoj epizodi podcasta ugostila sam Pavu, mladu kantautoricu i glazbenicu iz Mostara, koja posljednje tri godine živi i radi u Zagrebu.

Ulovila sam je u njenom posjetu Mostaru nakon odrađenog nastupa na Mostar Summer festu.

Pava je podijelila kako je njena priča izgledala nakon završetka dodiplomskog studija u Mostaru i koliko je snažna njena želja za usavršavanjem u glazbi bila snažna.

Otišla je par mjeseci prije nego što je odjeknuo Covid u cijelom svijetu i nastupio lockdown. Razgovarale smo o tom period kao o velikoj prekretnici koja je bila test za njenu želju, viziju i snagu da je provede u stvarnost bez obzira na okolnosti.

Ono što je zanimljivo jest da nije imala posložene karte, nije imala nikoga tko ju je dočekao u Zagrebu, gradila je svoju karijeru od nule. Svirkama u restoranima, klubovima, hotelima. Za vrijeme covida kad joj ništa od ovoga nije bilo dostupno, i dalje je pronalazila način kako si osigurati ostanak i rast u glazbi.

U međuvremenu je potpisala za Croatia Records, izdala albume, počela predavati u glazbenoj školi Husar - Tomčić i postala prepoznatljivo ime na domaćoj sceni. 

Kakvu poruku ima za mlade koji se nalaze na sličnim prekretnicama na kojima je ona bila i što joj je služilo da se i dalje kreće u smjeru ostvarivanja svojih snova, poslušajte ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close