Melankolična balada

Očiti utjecaj očeva: Sinovi slavnih Beatlesa objavili zajedničku pjesmu

Pjesma je melankolična balada s očitim utjecajem njihovih očeva, a naslov se odnosi na istoimenu londonsku četvrt
Kultura / Glazba | 18. 04. 2024. u 15:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obnovljen duo McCartney-Lennon: James McCartney i Sean Ono Lennon, sinovi slavnih Beatlesa, zajedno su napisali pjesmu “Primrose Hill” koja je izašla prije nekoliko dana i odmah oduševila mnogobrojne fanove njihovih slavnih očeva.

Objavu pjesme u petak najavio je James McCartney, koji ju i pjeva: “Stigao je ‘Primrose Hill’! Jako sam uzbuđen podijeliti moju novu pjesmu, koju sam napisao zajedno sa svojim dragim prijateljem Seanom Onom Lennonom”, objavio je na Instagramu, uz selfie sa sinom Johna Lennona.

“Objavom ove pjesme doista se dobije osjećaj očuvanja kontinuiteta“, dodao je pjevač, prenosi Hina.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by James McCartney (@jamesmccartneyofficial)

Pjesma je melankolična balada s očitim utjecajem njihovih očeva, a naslov se odnosi na istoimenu londonsku četvrt.

Pjesma nije prošla nezamijećeno na društvenim mrežama gdje su je pozdravili fanovi Beatlesa.

“Ako zatvorite oči, čujete iste glasove!”, kao da pjevaju John Lennon (umro 1980.) i Paul McCartney, komentirao je jedan na Instagramu. “Nikada ne bih pomislio da ću 2024. čuti novu pjesmu Lennona i McCartneyja”, objavio je drugi.

Pjesmu je promovirao i Paul McCartney (81) čestitajući sinu na Facebooku. “Moj sin James objavio je novu pjesmu pod nazivom ‘Primrose Hill’. Poslušajte ju!”, dodajući: “Puno ljubavi prema Seanu Onu Lennonu, koji supotpisuje skladbu.”

Slijedeći svoje očeve, James McCartney (46) i Sean Ono Lennon (48) izabrali su glazbene karijere, ali daleko su od planetarnog uspjeha Beatlesa. James je radio na očevim albumima.

Kopirati
Drag cursor here to close