MTV

Novi spotovi S.A.R.S.-a i Nikole Rokvića na MTV-u

Kultura / Glazba | 24. 07. 2015. u 18:53 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi spotovi benda S.A.R.S. za pjesmu 'Za njom' i Nikole Rokvića za 'Zaboravljam te' imat će svoje premijere na MTV kanalu u ponedjeljak, 27. srpnja, u 20 sati.

Prvi spot sa novog albuma benda S.A.R.S. je spreman i premijerno će biti prikazan u ponedjeljak u 20 sati na MTV kanalu. U pitanju je video za singl 'Za njom' za koji produkciju potpisuje Goran Biševac, koji je uz Baneta S.K. bio zadužen za kameru i montažu. U spotu se pojavljuje i plesni par koji čine Tamara Stančić i Goran Vidaić, a oni igraju na koreografiju Aleksandre Spasić.

S.A.R.S. je 8. ožujka objavio peti studijski materijal pod nazivom 'Proleće'. Nakon veoma uspješnog albuma 'Ikone pop kulture' iz 2014. godine, koji je pratila jedna od najuspješnijih koncertnih promocija u regiji, vrijeme je za nove pjesme i nove hitove koje vjerna publika željno iščekuje.

Drugi spot koji će imati svoje premijerno prikazivanje na MTV kanalu pripada mladom pjevaču Nikoli Rokviću, a radi se o singlu 'Zaboravljam te' koji se nalazi na albumu 'Ovaj put'. Kako Nikola kaže njegov novi materijal je jedinstveni konceptualni projekat na ovim prostorima, inovativan po pitanju zvuka, video i postprodukcije i nastao je sa željom da se donesu novi standardi u glazbenu industriju Srbije.

Upravo zato je pažljivo biran kreativni tim stručnjaka koji je radio na ovom albumu i vizualnom identitetu. Režiju i fotografiju potpisuju svjetski renomirana imena, a kako izgleda finalni proizvod njihovog rada na spotu za 'Zaboravljam te' premijerno pogledajte na MTV kanalu u ponedjeljak u 20 sati, preporučuju iz MTV-a.

Kopirati
Drag cursor here to close