Lijepa dječja glazba

Novi singl Frtutmovaca

Kadrovi za video spot snimali su se na nekoliko lokacija u centru grada.
Kultura / Glazba | 04. 11. 2022. u 16:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Video spot i singl ''Pjesma'' je ono što će zasigurno uljepšati i razvedriti nadolazeće dječje zimske i hladne dane.

Lijepa dječja glazba, umjetnost, jedinstveni stihovi koji su se zajednički stvarali su bili inspiracija dedi Edi (Edib Čengić) da napiše ovaj zanimljivi tekst i glazbu za singl Frtutma KIDS benda, za svoje unuke Edija i Unu.

Kadrovi za video spot snimali su se na nekoliko lokacija u centru grada. Omiljena lokacija, šetnica Edija i Une, ulica Maršala Tita, je bio njihov izbor za snimanje, a sve uz lagane zvuke glazbe.

Video: Frtutma kids - Pjesma

Prvi dan snimanja je ''pokvarila'' kiša koja je počela padati već nakon drugog kadra. Edi, Una i drugar Ali su se sa ekipom ''sakrili'' od kiše u obližnji lokal. Kako kiša nije prestajala padati redatelj Anis Mujanović je snimanje odgodio za drugi dan, ''poslije škole''. Drugi dan snimanja je protekao uz puno smijeha, zabave, ali i iznenađenja sa prolaznicima koji su radoznalo gledali što se to događa.

Poruka djeci je da ne zapostavljaju školu i klasično obrazovanje, ali da dosta mogu naučiti kroz glazbeno obrazovanje i umjetnost. U narednom periodu možete očekivati još dosta pjesama i glazbe od ovo dvoje mališana. Također, njihov rad možete pratiti na društvenim mrežama poput Facebook-a, Instagram-a i Youtube-a.

Kopirati
Drag cursor here to close