Sjajna lokacija

Novi hit hrvatskog pjevača snimljen na Livanjskom polju

“Evo još jedna od mojih balada, koje podsjećaju na prijašnje, a istovremeno i drugačija. Izdvaja se po modernijem zvuku'', poručio je Zak.
Kultura / Glazba | 20. 04. 2020. u 19:12 Bljesak.info
Ivan Zak - Još mi fališ ti (OFFICIAL VIDEO)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Još mi fališ ti” nova je emotivna balada iz glazbenog pera Ivana Zaka. Svi koji su slušali pjesmu i pogledali spot, slažu se kako se radi o jednoj od ponajljepših skladbi s novog albuma “Milion”.

Istodobno, kroz spot koji je Ivan realizirao pod vlastitom produkcijskom etiketom IZ Videos, sniman u Livnu, Livanjskom polju te na području Crne Mlake kod Jastrebarskog, najlakše će te se uživjeti u novu pjesmu.

Težeći savršenstvu u svemu što radi, pa tako i u glazbi, gdje stalno pomiče svoje kreativne granice, “Još mi fališ ti” nosi Ivanov prepoznatljivi autorski pečat i najbolje predstavlja njegov moderni i svjetski pop zvuk.

“Evo još jedna od mojih balada, koje podsjećaju na prijašnje, a istovremeno i drugačija. Izdvaja se po modernijem zvuku. Nastala je tik prije izdavanja albuma “Milion” na kojem se i nalazi. Posebno mi je draga, jer je nastala u jednom trenutku, točnije u četiri minute. U ovoj pjesmi nisam podlijegao glazbenim trendovima. Spot je sniman u mojoj produkciji IZ Videos. Ovo je peti spot, imamo velike planove, što se tiče glazbe i videa, unutar IZ produkcijske kuće.’” istaknuo je Ivan Zak.

Kopirati
Drag cursor here to close