Da ponovno slobodno dišemo

No More Corona – vapaj za slobodom, za životom bez Corone

Video za pjesmu „No More Corona“ prikazuje suosjećanje sa svim ljudima koji su pogođeni pandemijom Covid-19
Kultura / Glazba | 03. 04. 2021. u 08:03 Bljesak.info
No more corona

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjesma „No More Corona” je vapaj za životom bez Corone, za slobodom. „No More Corona” je pjesma za nadu, za radost i snagu. Sonja Schmitz u pjesmi, kojom najavljuje svoj novi album, želi ponovo zagrliti ljude, letjeti i plesati cijelu noć, te vidjeti druge kako se smiješe i ponovo slobodno dišu.

„No More Corona” nastala je u lock downu, a da Sonja nije ni napustila svoj glazbeni studio u Kehlu u Njemačkoj. U suradnji s glazbenim producentom STENIK, koji radi i živi Beču završili su Sonjin prvi kantautorski album, a da se nisu ni sreli. Pjesmom „No More Corona“ Sonja najavljuje album koji se sastoji od dva dijela „Dive In Deep“ i „Gilded Butterflies“.

Video za “No More Corona” također je snimljen na više lokacija. Sonja je snimljena u Baden-Badenu, Njemačkoj a ostatak videa je završen u Sarajevu. Redatelj videa je Anis Mujanović.

Video za pjesmu „No More Corona“ prikazuje suosjećanje sa svim ljudima koji su pogođeni pandemijom Covid-19, koji su izgubili bitku protiv ovog virusa i koji na bilo koji način pate fizički ili psihički pod ovom situacijom. “No more Corona” se zauzima posebno za djecu koja su pogođena brutalnim zaštitnim mjerama. Djeca, skrivena iza maski, skrivena od svojih prijatelja i nastavnika.

Pandemija nema državljanstvo ili vjeru niti nacionalnost, nego nas je sve jednako pogodila. Corona također već dugo razdvaja porodice čiji članovi žive u inozemstvu, a jedna od njih je i Sonja.

Ovom pjesmom napravljenom u jednom veselijem tempu nego naša svakodnevica Sonja želi barem malo vedrine donijeti u našu trenutnu situaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close