Early bird

Niže cijene ulaznice za koncert Matije Cveka u Međugorju u prodaji do 15.4.

Očekivano i za ovaj hercegovački koncert sjajnog Matije Cveka vlada veliki interes, a kako i ne, kada će publika imati priliku slušati Matiju Cveka pod vedrim nebom u posebnom ambijentu impozantnog amfiteatra Herceg etno sela.
Kultura / Glazba | 10. 04. 2024. u 10:02 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvih 10 dana prodaje rasprodane su gotovo sve VIP ulaznice iz early bird kontingenta za koncert Matije Cveka & The Funkensteins koji će se održati 8. kolovoza u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju.

U prodaji je dostupan još mali broj VIP ulaznica po cijeni 30 KM, ali i ulaznice za tribine po cijeni 25 KM, koje se mogu kupiti isključivo online na entrio.ba ili rezervirati na e mail [email protected] najdalje do 15.4.

Nakon ovog datuma u prodaji će biti novi kontingent ulaznica po većim cijenama, te dostupne na nekoliko prodajnih mjesta.

Očekivano i za ovaj hercegovački koncert sjajnog Matije Cveka vlada veliki interes, a kako i ne, kada će publika imati priliku slušati Matiju Cveka pod vedrim nebom u posebnom ambijentu impozantnog amfiteatra Herceg etno sela biti, što će biti poseban doživljaj, koji se nikako ne propušta.

Osim dobrih pjesama, Matiju Cveka odlikuju i iznimno kvalitetni LIVE nastupi sa bandom The Funkensteins s kojima izvodi, kako autorske pjesme, tako i covere pjesama funk, pop i R&B izvođača, poput Bruno Marsa, Stevie Wondera, Dina Dvornika i Michael Jacksona.

Kopirati
Drag cursor here to close