Nagradna igra

Nagradili smo vas ulaznicama za koncert benda Kultur Shock

Kultura / Glazba | 21. 02. 2015. u 18:06 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najnoviji album Kultur Shock-a "IX" realiziran je uz financijsku pomoć njihovih fanova i zagriženih slušatelja diljem svijeta, a bend je sad spreman uzvratiti velikom europskom turnejom i predstavljanjem albuma uživo.

Turneja će započeti 6. veljače u Parizu i nastaviti se kroz Njemačku, Skandinaviju, srednju Europu i Balkan, sve do Ankare u Turskoj i završiti koncertima u Solunu i Kopenhagenu, 12. i 13. ožujka.

Bljesak.info i OKC 'Abrašević' su nagradili pet čitatelja sa po dvije ulaznice za ovaj koncert. Dio dobre zabave bit će Ina Primorac, Emina Kikić, Tanja Andrić, Dejan Drobnjak i Ivana Bošnjak. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Kao i obično, njihov koncert zahtjeva i uključenje i sudjelovanje publike koja je itekako pozvana da se, upijajući energiju sa pozornice, slobodno izražava u slavljenju glazbe i života.

Kultur Shock će nastupiti i u Mostaru 25. veljače s početkom od 21:30 sati u OKC 'Abrašević'. Cijena karte će biti 8 KM u pretprodaji, te 10 KM na dan koncerta. Karte u pretprodaji se mogu kupiti u klubu OKC 'Abrašević'.

Kopirati
Drag cursor here to close