MetalIron

Poslastica za heavy metal fanove u Mostaru

Kultura / Glazba | 21. 02. 2015. u 07:50 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Muris presents MetallIron' je novi 'double tribute' projekat jednog od najuticajnijih gitarista na Balkanu, Murisa Varajića. I da, vrlo lako za odgonetnuti, ovaj put je to totalni Heavy Metal koncept gdje će se na repertoaru naći pjesme benova koji su ultimativni metal giganti, Metallica i Iron Maiden.

Ekipa glazbenika je pažljivo odabrana i dolaze nam iz regije, Andraš "Bandi" Išpan (Divlje Jagode, Pero Defformero) iz Novog Sada na bass gitari, Srđan Golubica (Alogia, Pero Defformero) na bubnjevima, također iz Novog sada.

Za lead vokal je zadužen Dino Jelusić (Made In Iron, Dino Jelusić Band) iz Zagreba, momak koji definitivno ulazi u sami vrh hard'n'heavy pjevača, po mišljenju mnogih stručnjaka. Posao gitariste, naravno, pripada Murisu, a otpjevat će i nekoliko pjesama.

MetallIron kreće na turneju po BiH u ožujku 2015. 5.3. su u Tuzli (Dom Mladih - Club Palma ), 6.3. u Mostaru (OKC Abrašević) i 7.3. u Sarajevu (Kaktus Club). Ovo je sigurno događaj koji nijedan vjerni heavy metal fan neće propustiti.

Za mostarski koncert ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji u Night Bar 'Duradžik' (Stari grad), trafici na Rondou i Caffe Baru 'Coco Loco' po cijeni od 7 KM i na dan koncerta u OKC 'Abrašević' po cijeni od 10 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close