Festival

Na Tjentištu vas čekaju Laibach, Bajaga, Edo Maajka, Kultur Shock ...

Kultura / Glazba | 01. 03. 2016. u 14:44 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Laibach', 'Bajaga i instruktori', 'Viva vox', Vlatko Stefanovski trio i Edo Majka najzvučnija su imena ovogodišnjeg "O.K. festa" koji će biti održan od 1. do 3. srpnja na Tjentištu.

Među sudionicima koji će imati priliku 'razdrmati' publiku u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode Nacionalnog parka 'Sutjeska', a čija su imena danas priopćili organizatori, su i 'Babe', 'Who see', 'Kolja i grobovlasnici', 'Kultur shock', grupa 'ZAA', 'Dječaci', 'Artan Lili', 'Stereo banana'.

Organizatori napominju da će i ove godine ulaz na sve koncerte biti besplatan, te da festival, osim bogatog glazbenog programa, nudi i rafting, planinarenje, filmske projekcije u suradnji sa 'Operacijom kino' i 'Sarajevo film festivalom', panel diskusije, ali i neke novitete u programu, koje će u narednom periodu biti najavljene.

Za sve one koji žele uživati u brojnim sadržajima 'O.K. festa' u ponudi su paketi od 20 KM, koliko košta trodnevni boravak u kampu, do 160 KM za smještaj u objektima Nacionalnog parka 'Sutjeska' uz prijevoz, planinarenje, rafting i ishranu.

Kopirati
Drag cursor here to close