FEEL YR V:BE!

Posljedni dan za kupovinu Earyl Bird ulaznica za 4.MSF!

Kultura / Glazba | 29. 02. 2016. u 08:43 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kroz protekle tri godine, Mostar Summer Fest je dokazao da kroz dva dana u našu regiju može dovesti duh poznatih svjetskih festivala. Ogleda se to pojaviše kroz teško nadmašiv line-up, gdje je do sada po jednom Festu, kroz dvije noći uvijek nastupalo više od 10 renomiranih izvođača iz regije.

Ove godine ih dovode čak šesnaest koji će 24. i 25.6.2016. nastupiti na četvrtom Mostar Summer Festu.

Šesnaest bendova je ove godine na Mostar Summer Festu podijeljeno na dva stagea – onaj glavni i onaj na kojem će se predstaviti novi autorski bendovi, a koji je prikladno nazvan INKUBATOR.

Na INKUBATOR stageu ćete slušati bendove REVSKL (BiH), Mašinko (HRV), Replicunts (SRB), Gustafi (HRV), Kezz (SRB), High5 (HRV), Auguste (HRV) i Repetitor (SRB), dok vas na glavnom stageu očekuju: Who See (MNG), Sleepyheads (HRV), Goran Bare i Majke (HRV), Ritam Sex-i-ja (SRB), Bad Copy (SRB), Svemir (HRV), Kawasaki 3P (HRV) te Parni Valjak (HRV).

Pored toga tu je i interaktivna chill out zona, za koju organizatori kažu da će ove godine biti prava mala tvornica uspomena, jer će imati uistinu nezaboravne sadržaje.

Podsjećamo, još danas možete kupiti ulaznicu za obe večeri Festivala po promotivnoj, early bird cijeni od 15 KM. Ulaznice su dostupne za kupovinu na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba, kao i za kupovinu online na ovoj adresi.

Već od sutra 1.3.2016. u prodaji će se na istim prodajnim mjestima naći festivalske ulaznice po cijeni od 20 KM, dok će od 1.4.2016. do 23.6.2016., festivalske ulaznice biti dostupne po cijeni od 25 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close